Övernattning på klubbholmen

Vi har haft ett mysigt dygn på segelbåten tillsammans med Johan och Tove. Vi lämnade Flottvik på tisdag eftermiddag och satte kurs mot klubbholmen. Det blev ett rätt intensivt dygn med tre barn och en hund ombord, men mycket trevligt. Det gick över förväntan, Matte uttryckte det något i stil med att ‘ingen har ramlat i och vi lyckades hitta hit, det får ses som lyckat’ 😄 Förväntningarna är inte så högt ställda nuförtiden.

Väl på klubbholmen blev det grillade hamburgare, ankmatning och lite upptäcksfärd. Sen var det dags att krypa ner under täcket. Matte och Johan hann med lite bastubad också. Onsdagen spenderades med gungning, maskletning, fiske och lite plask i Mälaren. Vi puttrade sedan säkert hem mot Flottvik igen där Emma och Mois mötte oss på bryggan.

Barn på sjön blir rätt intensivt då man är i ständig beredskap på vad som eventuellt kan hända, men både vi i och barnen blir ju äldre och mer rutinerade så jag tror nog att vi får många roliga upptåg med både barn, hund och båt framöver.

Lämna en kommentar